Miként hagyhatom ott ösztöndíjasként az egyetemet?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az a helyzet áll fenn, hogy sikerült bekerülnöm az ELTE-re azonban a szakomon egyátalán nem érzem jól magam és úgy hiszem, hogy egyátalán nem passzol hozzám a dolog. Arra lennék kíváncsi, hogyha államisként otthagynám az egyetemet kizárólag az adott félévet (ez az első félévem)kellene kifizessem ( márha ki kell ) ,illetve , hogy ilyen esetben is van-e mód az X összeggel (200k körül) kapcsolatban részletfizetést "igényelni" ?2012. szept. 24. 19:36
1/6 anonim válasza:
Ha a második félévre nem jelentkezel be akkor igen csak az első félév költségét kell visszafizetned.
Biztos lehet részletre,ha adsz be kérvényt. Érdeklődj a tanulmányi osztályon.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.:)
2012. szept. 24. 19:49
3/6 anonim válasza:
Ha másik szakra mész át, akkor elvileg nem kell semmit se visszafizetned, bár fogytak a támogatott féléveid. Ezt mérlegeld, szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Ah,értem. Hát egyelőre úgy vagyok vele, hogy ahová átszeretnék menni irtó nehéz bekerülni... Sajna az a probléma, hogy maga ez a világ nem jött be igazán. Semmilyennek érzem. :S
2012. szept. 24. 19:56
5/6 anonim válasza:
De próbálj meg másik szakra menni, szerintem meg is érné, meg nem kell visszafizetned. :/
Máshol lehet megtalálnád a helyed.
Mi a szakod és mi a célszak?
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg ha nem szeretne igazán oda menni akkor ne mennyen, mert ha az sem lesz az igazi egy félév helyett kettőt kell visszafizetned. Gondold végig, várj egy kicsit aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!