Hogyan tanítsam tanulni?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! Tavasszal külföldre megyünk a párommal és én tanítom nyelvre de nagyon nehéz, mert bát szuper szakember, nem tudja mi a főnévi igenév (nem érti) és nem érti miért van több neme a főneveknek stb. Mindenben a logikát keresi, a "csak" nem elég és nem tudom mit kezdjek vele, hogy tanuljak vele. Szeretnék segíteni, de nagyon lassan haladunk. Anno nem tanították meg tanulni és most issza a levét. Minden segítséget szívesen fogadok!!!!!2012. szept. 24. 14:19
1/2 anonim válasza:
How to learn. En ezt csinaltam vagy tiz eve egy dianetika kozpontban. Az angolt kezdtem akkor es fogalmam se volt hogy kell tanulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Mi norvégul tanulunk, a szisztéma érdekelne leginkább.
2012. szept. 24. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!