Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fogja bánni...

Szerintetek meg fogja bánni az, aki egyetem előtt pár évig külföldön utazgat, dolgozik és majd csak aztán tanul tovább, úgy, hogy csoporttársainál idősebb lesz pár évvel?

Figyelt kérdés
Viszont elfogja már tartani önmagát, kalandokat élt át, tapasztalatokat szerzett, élményekben volt rész és érettebb is lett így. Csak hát így mindennel elcsúszik kicsit, a gyerek válallással stb. Nem?

2012. szept. 23. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Az csak rajta múlik. Ha tudja, mit miért csinál, nem bánja meg. Úgyis a tanulmányok miatt mindenki csúszik a családalapítással, szóval ezen már nem múlik sok.
2012. szept. 23. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Dehogyis, ez semmilyen hátrányt nem jelent. Ha eltartja magát, akkor nyilván dolgozik, és gondolom levelezőre jelentkezne. Én is levelezőn tanulok most (SZTE-biológia), és 20-50 között mindenféle korosztály előfordul a csoportban.

De nappalin sem csak frissen érettségizettek vannak.

2012. szept. 23. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van, ameddig tud az ember élje ki magát, utazgasson, dolgozgasson, tanulgasson aztán oké hogy lesz ilyen 27-28 éves mire elvégzi az egyetemet de sokkal több tapasztalata lesz és lehet lesz már ezen kívül szakma is a zsebében ami ebbe a világba sose baj ha minél több papírja van az embernek. És szerintem bőven lehet még 30 évesen is családot alapítani, szerintem meg olyan 25 éves kor alatt még értelmetlen mert akkor élje ki magát az ember tomboljon, bulizzon, tanuljon alapozza a jövőjét. Szerintem ezzel nincs elkésve senki.
2012. szept. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!