Gimnáziumokba milyen hosszú lehet max egy fiu haja? Vagy nincs megszabva?
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 18:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs megszabva. Meg kell kérdezni a gimnázium egyik tanárát, hogy mi vonatkozik erre.
Esetleg azért szoktak beszólni, ha nagyon lázadó vagy kihívó a hajviselet, de a "lófarok" vagy a "retró" hosszú haj még el szokott menni.
2/6 anonim válasza:
Nekem arra azért szóltak ha kiengedve hordtam órán, de semmi komoly nem volt.
F, >50 cm-es haj
3/6 anonim válasza:
Ma már ilyesmivel nem foglalkoznak.
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem szabják meg!:) Talán az egyházi iskolákban,de erről nincs tapasztalatom.
5/6 anonim válasza:
Tudtommal nem szabják meg, de vannak sulik ahol kicsit keményebben figyelik a külsőt. PL nálunk nem baj a hosszú haj, de fiúknál nem nagyon szeretik a fülbevalót és a piercing-et. bár ezért is csak az igazgató szokott beszólni, a többi tanár és az igazgatóhelyettesek leszarják.
6/6 anonim válasza:
3 méternél azért ne legyen hosszabb. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!