Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat egy hónap alatt?

Szakdolgozat egy hónap alatt?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, ha mostanra MINDEN anyag rendelkezésemre áll a szakdoga megírásához, és a novellák nagyrészét, amikből írom, már elolvastam + egyre inkább körvonalazódik a terv, hogyan épüljön fel a dolgozat, van rá esélyem, hogy kb. 4 hét alatt megírjam? Vagy ez túl merész vállalkozás és kivitelezhetetlen? ...

(Tudom, Umberto Eco szóba sem állna azokkal, akik fél évnél kevesebb időt akarnak szánni a szakdogájukra, ... de hát én merész típus vagyok...)

2009. aug. 1. 19:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy nem BA-s szakdogáról van szó, tehát kb. 50 oldal terjedelműnek kell lennie.
2009. aug. 1. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én is kb annyi alatt írtam meg pár éve és kitüntetéses lettem, szóval lehetséges persze, sztem nem minden az időtartam, az intenzitás is nagyon fontos, ha már megvannak a körvonalak, és rá fekszel 4 hétig, simán meg lehet persze.
2009. aug. 1. 19:53
 3/12 anonim válasza:
Meg lehet írni simán az egyik ismim 70 oldalt 2-3 nap alatt írt meg:D Szóval a 2-3 amíg beviszed a szöveget 1 nap formázás a többi meg igazítás,átnézés és kész is van:D
2009. aug. 1. 19:55
 4/12 StephanieXx ***** válasza:
HUH...miről szól a szakdolgozat?Sorry,kiváncsi kislány vagyok:)
2009. aug. 1. 21:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást! :)

Utolsónak: Kaffka Margittal kapcsolatos. Korábban is dolgoztam rajta, kész van kb. 14 oldal, de hosszú idő után most veszem elő komolyabban - és most döbbentem rá arra is, hogy az a 14 oldal eléggé gyenge, és szeretném elölről kezdeni az egészet. Szóval, háttérismereteim már vannak, nem teljesen a 0-ról kezdem, de szeretnék nagyon jó, korrekt munkát végezni, így inkább újból elolvasok mindent - jópár novella sztoriját már el is felejtettem.

2009. aug. 1. 22:11
 6/12 StephanieXx ***** válasza:
Az "utolsó vagyok" huh de rossz így kimondani,és miért gondolod,hogy az a 14 oldal túl gyenge lenne?
2009. aug. 1. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:

műszakis szakdogát láttam már elkészülni 1 hét alatt 4esre...:D

bölcsészt megnézném

2009. aug. 2. 12:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: mert az. :D ... Részletesebben ki kellett volna dolgoznom a fejezeteket, és már az sem tetszik, ahogyan fölépítettem akkor. De mindegy, egyre jobban és jobban haladok vele, nagyszerű ötleteim támadnak, gördülékenyen fogalmazom meg a mondanivalómat, logikusan építem fel a fejezeteket - a szerkezete is áttekinthető lesz, alapos munkát végzek, igyekszem minél több szakirodalmat is felhasználni. Fő a pozitív gondolkodás. :))

Utolsónak: ... ezt úgy érted, hogy egy bölcsész szakdogát szerinted lényegesen nehezebb megírni, mint egy műszakit? ... Én úgy vélem, épp az ellenkezője igaz ennek - bár nyilván nézőpont kérdése, kinek mi.

Azért ha van még valakinek pozitív példa a tarsolyában, akkor ne tartsa meg magának, jól jönne a támogatás. :)

2009. aug. 2. 13:46
 9/12 StephanieXx ***** válasza:
Utolsó elötti...(egyre jobb..:D,már nem szimplán az utolsó)nos Neked,egy kis pozitív biztatás kéne....hm,egyszer kellett irnom házidolgozatot egész pontosan az első érvelésemet,azt hiszem a téma: A boldogság volt,legalábbis én ezt bogoztam ki a jól megfogalmazozzott idézetből,és én 30 alatt irtam egy vázlatot.csak ki kellett egészíteni egy kiicsit..de jó lett,ez egy elég sarkalisztikus példa volt...DE biztos vagyok benne.hogy meg tudod csinálni:)
2009. aug. 2. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

műszakis vagyok,látom hogy a miénk sokkal nehezebb megirni...

de igy is néha elég rá 1 hónap...

ezért irtam hogy kiváncsi vagyok hogy egy bölcsésznek miért kellene rá több idő,simán meglehet sztem

2009. aug. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!