Szakdolgozat egy hónap alatt?
Mit gondoltok, ha mostanra MINDEN anyag rendelkezésemre áll a szakdoga megírásához, és a novellák nagyrészét, amikből írom, már elolvastam + egyre inkább körvonalazódik a terv, hogyan épüljön fel a dolgozat, van rá esélyem, hogy kb. 4 hét alatt megírjam? Vagy ez túl merész vállalkozás és kivitelezhetetlen? ...
(Tudom, Umberto Eco szóba sem állna azokkal, akik fél évnél kevesebb időt akarnak szánni a szakdogájukra, ... de hát én merész típus vagyok...)
Köszi a bíztatást! :)
Utolsónak: Kaffka Margittal kapcsolatos. Korábban is dolgoztam rajta, kész van kb. 14 oldal, de hosszú idő után most veszem elő komolyabban - és most döbbentem rá arra is, hogy az a 14 oldal eléggé gyenge, és szeretném elölről kezdeni az egészet. Szóval, háttérismereteim már vannak, nem teljesen a 0-ról kezdem, de szeretnék nagyon jó, korrekt munkát végezni, így inkább újból elolvasok mindent - jópár novella sztoriját már el is felejtettem.
műszakis szakdogát láttam már elkészülni 1 hét alatt 4esre...:D
bölcsészt megnézném
Utolsó előttinek: mert az. :D ... Részletesebben ki kellett volna dolgoznom a fejezeteket, és már az sem tetszik, ahogyan fölépítettem akkor. De mindegy, egyre jobban és jobban haladok vele, nagyszerű ötleteim támadnak, gördülékenyen fogalmazom meg a mondanivalómat, logikusan építem fel a fejezeteket - a szerkezete is áttekinthető lesz, alapos munkát végzek, igyekszem minél több szakirodalmat is felhasználni. Fő a pozitív gondolkodás. :))
Utolsónak: ... ezt úgy érted, hogy egy bölcsész szakdogát szerinted lényegesen nehezebb megírni, mint egy műszakit? ... Én úgy vélem, épp az ellenkezője igaz ennek - bár nyilván nézőpont kérdése, kinek mi.
Azért ha van még valakinek pozitív példa a tarsolyában, akkor ne tartsa meg magának, jól jönne a támogatás. :)
műszakis vagyok,látom hogy a miénk sokkal nehezebb megirni...
de igy is néha elég rá 1 hónap...
ezért irtam hogy kiváncsi vagyok hogy egy bölcsésznek miért kellene rá több idő,simán meglehet sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!