Álláskeresésnél mekkora hátrányt jelent, h volt olyan szak, amit nem fejeztem be, többi lent?
Figyelt kérdés
Ha nem fejeztem be a fősulit, mit mondjak állásinterjún, miért van az önéletrajzba 2 év kihagyás?
Sztem nem vetne jó fényt rám,h nem fejeztem be, miután ott hagytam , egy középfokú okj-t végigcsináltam ,így ebbe akarok elhelyezkedni,de akarok még tovább tanulni ezen a területen.
2012. szept. 19. 20:35
1/1 anonim válasza:
Álláskeresés, nem bejelentve dolgoztál mai világban annyi mindent lehet mondani.
Mondjuk a legegyszerűbb ha azt mondod, hogy anyagilag nem tudtad megengedni a további tanulmányokat, mert drága volt a főiskola ezért mentél OKJ-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!