Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy törzsállat...

Mit jelent az, hogy törzsállattenyésztő?

Figyelt kérdés
Gödöllőn végeztem ilyen szakirányon, de gőzöm sincsen arról, hogy mit jelent ez, mit értenek ez alatt. Senki nem modta meg soha. Egy állásinterjún megkérdezték, hogy mi ez és kicsit ciki volt azt mondani, hogy franc se tudja. Gondoltam, megkérdezem, hátha valaki megtudja nekem fogalmazni. Köszi szépen!
2009. júl. 31. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Jól értem a kérdést, hogy nem tudod milyen szakirányon tanultál évekig?
2009. júl. 31. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A törzsállat kiváló tulajdonságokkal rendelkező tenyészállatot jelent. Vagyis ilyen - kiváló tulajdonságokkal rendelkező - egyedek tenyésztése.

Tehát a törzsállattenyésztő törekedik arra, hogy a "legjobbat" hozza ki az állatokból, és ezeket a tulajdonságokat örökítsék majd tovább.

2009. aug. 1. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen jó érted, kedves első komment író. Hidd el a többi csoporttársam sem tudta, hogy mi ez a szakirány, senki nem mondta el, és nem volt sehová se leírva, hogy ez mit takar, max. annyi, hogy milyen b tárgyak kell lehallgatni hozzá, hogy megkapjuk ezt a betétlapot, ennyi. Szóval ne vesd a szememre, hogy nem tudom, hogy mit jelet a szakirány amit évekig tanultam.
2009. aug. 1. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!