Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyet lehet csinálni (bövebben...

Ilyet lehet csinálni (bövebben lent)?

Figyelt kérdés

Most 10. osztályba járok 15 éves(1997 születésü)

diszlexia, nemtudom h -e miatt e vagy más miatt de általába több idö kell h megértsek valamit

pl: amit 8. elején tanultuk igazan 9.re értettem meg

És azt szeretném h letegyenek a mostnai 9. osztályba mivel 9. most föként (97) születésüek vannak nagyrészt nem lenne olyan gáz:D

Persze, hogy nézegettem az osztályképüket sokkal normálisabbnak tünnek:)), de majd azon a gólya avatás bálon kiderül milyenek néhányat ismerek is közülük az osztályfönökük is jófej tanít is szóval nemlenne ismeretlen bírom is, akkor lehet olyat h lejjeb mennéék egy olyatállyal persze még családdal osztályfönökkel beszélnék:DD

2012. szept. 17. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, van rá lehetőség, hogy a szülő kérje az osztályismétlést - általánosban volt már rá példa - az igazgatóhoz kell kérvénnyel fordulni

sok sikert hozzája!

:)

2012. szept. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!