Költségtérítéses hallgató meddig adhat le átsorolási kérelmet? Illetve minden félév után leadható vagy csak év végén? Vagy ez fősulinként változik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 16:08
11/21 A kérdező kommentje:
Államilag támogatott képzésre szólt a kérdés,bocsi,pontatlanul fogalmaztam meg. Szóval jó tanulmányi átlag miatt szeretnék átjelentkezni államilag finanszírozott képzésre (de gondolom ennek a leadási határideje lejárt...). A kérdésem az lenne, hogy évente egyszer,év elején, vagy félévente lehet átsorolási kérelmet beadni?
2012. szept. 15. 17:12
12/21 anonim válasza:
Az államilag támogatott és az államilag finanszírozott az ugyan azt jelenti.
13/21 A kérdező kommentje:
Ahhhhhhhh!Tudom!!! De nem értem,h miért mondod h az első félév díját be kellene fizetnem?! :S na mind1
2012. szept. 15. 17:24
14/21 anonim válasza:
Azért baszus mert a kérdésben még költségtérítéses vagy nem államis. Államiról államira nem akarj már átkerülni mert abba vagy.
15/21 A kérdező kommentje:
Te nem érted! Költségtérítéses vagyok,és államira akarok menni!
2012. szept. 15. 17:47
16/21 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Szent István egyetem gazdasági kar. Államilag támogatott képzésre miért kellene befizetni az első félévet?:)"
"Te nem érted! Költségtérítéses vagyok,és államira akarok menni!"
Na most akkor melyik vagy államilag támogatott vagy költségtérítéses?
Ha költségtérítéses akkor amíg nem fizeted be az ez évit addig nem kérheted az átsorolásodat, mert addig nem is él a tanulói jogviszonyod.
Ha államis akkor nincs értelme a kérdésednek.
De ha te tényleg egyetemista vagy nem egy trolkodó tini akkor inkább menny be a tanulmányi osztályra.
17/21 A kérdező kommentje:
Azért írtam,h államilag támogatott képzésre miért kellene fizetni,mivel most,erre a félévre kérném a finanszírozást,és erre szólt a kérdésem. Tehát én már ettől a félévtől szeretnék,szerettem vna államilag finanszírozott képzésre átmenni. Nem trollkodó tini vagyok,de tényleg jobb ha hétfőn megkérdezem a TO-t.
2012. szept. 15. 18:08
18/21 anonim válasza:
Első két félévet mindenképp ki kell fizetned. Majd első év után a csoportot megnézik ki, hogy tanult, és a rosszul teljesítő államisok helyére kerülhetsz át, de csak harmadik félévtől.
19/21 anonim válasza:
Szóval most még nem kérheted ert nincs mi alapján átsorolni. Így ki kell fizetned az első évet, mert érvénytelen lesz a jelentkezésed.
20/21 anonim válasza:
Tanév végén veszik csak figyelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!