Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi puskázási lehetőségek...

Egyetemi puskázási lehetőségek. Hallottam, hogy van a telefonos megoldás, hogy lefényképezem az oldalakat mert nekünk fél év anyagából (60 oldal) kell zh-t írni és ki mit ajánl puskázási módszerre? Mert kis fecniket ennyiből nem lehet írni

Figyelt kérdés
Ötletek várok:)Vagy esetleg a word programot próbálta már valaki a telefonján?
2012. szept. 15. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkáb szedd össze magad. Szánalmas dolog a puskázás egyetemen.
2012. szept. 15. 18:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem is tudod mennyien csinálják az elsősök közül tudom ilyen volt van és lesz nyilván aki orvos lesz az nem fog elég hülyeség lenne már de aki csak irodista annak meg felesleges olyan száraz anyagot tudnia amit sosem fog az irodában mondjuk használni(statisztika vagy szocilógia)
2012. szept. 16. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Pedig nem ártana, ha egy kicsit tanulnál, mert nagyon durva, ahogy írsz...

Talán kihagytad az általánost?

2012. szept. 16. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyébként képzeld el, orvosira járok. Nekem is volt egy rakás tárgyam, amit soha a büdös életben nem fogok használni.

De attól még vettem a fáradtságot arra, hogy megtanuljam.

2012. szept. 16. 14:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem nem hagytam ki:)DE attól még nem kell azt hinni, hogy rajtam kívül senkik sem puskázik mindenki amikor mód és lehetősége van mint nálunk érettségin igen is éltek a lehetőséggel tény, hogy ritka de azért előfordul csak sokan nem mondják el mert szégyen szerintük nyilván nem az egész anyagot puskázzuk ki de egy egy olyan témát ami már nagyon nem megy azt kiírjuk valahogy de az anyag 80 %át már tudom ketteshez bőven elég de ha tudok igen is élni fogok a lehetőséggel Pl: mint tavaly a tanár elővette az újságot és végig olvasott 60 diákból 59 pedig puskázott(jogászok)
2012. szept. 16. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy sokan puskáznak. És nem csak te vagy gáz, hanem az összes ilyen ember.

És tudod az is baromi nagy gáz, hogy helyen írni meg fogalmazni nem tudsz, de egyetemre jársz.

A magyar oktatás szégyene, hogy ennyi ésszel felvesznek vkit.

Remélem legalább fizetősön vagy.

2012. szept. 16. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
16. már bocs, de nem nyelvtan óra van. amúgy jó módszer hogy a táblára jó erősen rányomod a táblára a krétát és ráírod az anyagot,aztán halványan letörlöd.
2012. nov. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!