Debilek, helyesírásbajnokok a felsőoktatásban?
Egyre több az olyan főiskolás, egyetemista, aki nincs tisztában alapvető dolgokkal, mind például az élet kérdéseivel, vagy a helyesírással.
Az egyetemekre már szinte mindenkit felvesznek, és például itt is olyan kérdések és válaszok vannak néha..
Ilyen emberek lesznek a jövő diplomásai?
"Az egyetemekre már szinte mindenkit felvesznek"
437 pontommal sehova nem vettek fel...
437 pontos: Igen, mindenkit felvesznek, csak nem mindegy,hogy milyen szakra és hová.Ez nagyon jó eredmény, gondolom nem szociális munka szakra mentél volna. Nem azzal van a bajom, aki olyan szakot választ, amit nem olyan keresett most, mert kemény munkával megpróbálhat érvényesülni. De hányszor írták már itt, hogy mindegy, hogy hová megyek, csak legyen diplomám?!
Kb minden 2. kérdés felbosszant engem is, mert nem létezik, hogy ennyire ne tudjanak tájékozódni. Oké, megértem, ha konkrét kérdés van, és hosszas keresés után sem talált választ. De pl miylen kérdés már az, ahol leírják, hogy ajánljanak nekik főiskolát?! Miért ajánljak én? Nem tud utána nézni? Az sem tudja, hogy mi érdekli?
A másik kedvencem a pontszámítás. Többen is írják, hogy nem értik! Nem tudják értelmezni a leírását. Namost, aki főiskolára akar menni, attól nem elvárható lenne, hogy megértse, hogy mit mivel kell összeadni, -szorozni? A helyesírásról már nem is beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!