Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kolisok! Az étkezést hogy...

Kolisok! Az étkezést hogy oldjátok meg a kollégiumban? Van időtök főzni? Vagy esztek a menzán?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert ha kapok helyet szeptembertől kolis leszek:)
2009. júl. 30. 20:27
 1/10 anonim válasza:
100%

Milyen koli? Gimnázium Szakközép vagy Egyetem,felsőoktatás?

A Gimnázium hm...szar.Olyasmi hogy azt kívánod bárcsak sose lennél kollegista.Túlélésre kell játszani ahogy összejön.

Felsőoktatás AWESOME!Életed legnagyobb bulija!Kelsz amikor akarsz, főzhetsz, kajálhatsz az étteremben vagy amit akarsz!(Legalábbis Pécsett!)

2009. júl. 30. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeptembertől megyek koliba, ha felvesznek.. (ELTE) :)

Én szeretek és tudok is főzni, igazából abban bízom, hogy lesznek majd a koliban emberkék, akik szívesen társulnak közös főzőcskézésre, az mindig jó buli :D

Mindenesetre nem hiszem, hogy rendszeresen főzni fogok, majd keresek valami jó menzát is a környéken.

2009. júl. 30. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen suli.

Egyetemistáknak gondolom kevesebb ideje jut, mint a gimiseknek, de azért a szorgalmi időszakban, ha nincs beadandó, és nincs egész nap órád, akkor bőven belefér a főzés. Vizsgaidőszakban meg tőled függ, mennyit kell tanulni, szánsz-e a főzésre fél órát, vagy veszel inkább valamit.

Barátnőm hazamegy minden hétvégén, és otthonról hozza a kaját, nem főz soha.

2009. júl. 30. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A mi kolinkban meg a környékén nincs se menza semmi, azt csináljuk, hogy:

A koliban van hűtőnk, bevásárolunk, konyhában főzünk, ha nincs idő/kedv akkor hideg kaja.

Sulibüfében eszünk.

Suli melletti kajáldában (goldmann, bme/elte ttk környék) eszünk.

Gyorsétterembe megyünk suliból hazafelé.

Otthonról viszünk ételhordóban.

Esetleg rendelünk, de az elég drága.

2009. júl. 30. 21:00
 5/10 anonim válasza:
100%
Szerintem abszolut nem rossz középsuliban a koli!! sőt:) ha jo szobatársak vannak az is nagy buli...viszont sokkal kötöttebb mint az egyetemen/fősulin...éppen ezért ott még főzésre se nagyon van lehetőség, vagyis nekünk nem volt. Egyetemen viszont szerintem simán belefér, csak kedv kérdése. De szerintem is megoldható könnyebben is és olcsóbban is, hogyha otthonról viszel enni.
2009. júl. 31. 12:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,igazából egyetemi koliról van szó(Pécsre megyek majd,csak kapjak helyet)főzni tudok,és valószínűleg fogok is akkor,mert hazajönni csak havi egyszer,max kétszer fogok tudni(az ország másik felében lakom,és hát nem olcsó meg nem kevés idő)így akkor majd ott főzök,ha lesz energiám..

köszönöm mégegyszer..

2009. júl. 31. 13:44
 7/10 anonim válasza:

Egy kis OFF:

De hé! mennyi volt az esélye, hogy pont Pécsre jössz...össze kéne futnunk

2009. aug. 1. 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát figyelj,rajtam ne múljon,ősztől állok rendelkezésedre!:):)
2009. aug. 1. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Találkoztatok végül? :D
2014. jún. 7. 13:34
 10/10 anonim válasza:
Találkoztatok végül?:D
2019. aug. 12. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!