Ha továbbtanulásnál én a tanulmányi ponokat akarom vinni akkor a tanulmányi pontoknál hogy számoljam?
olvastam hogy lehet hogy az évvégi átlagot duplázom meg vagy az érettségi átlagot duplázom meg vagy az évvégit és érettségit összeadom, ez igaz??
Vagy tanulmányi és érettségi pontokat, vagy érettségi pontokat viszel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Itt van egy konkrét példa. Csak jegyekkel nem lehet bekerülni. A szak meghatároz legalább két tantárgyat, amiből leérettségizel, azután a kedvezőbbet számolja neked. Ha a két tantárgy nagyon jól sikerül, akkor duplázza őket, ha az átlagod jobb, akkor a tanulmányit és érettségit számolja.
Megnéztem a linket, bocsánat, de én nem nagyon igazodom ki rajta... viszont a számolás stimmel:) Nem értem a kérdésedet:$ A tanulmányi pont a jegyek (max 100) + érettségi átlag (max 100) + két kiválasztott tárgy érettségi százaléka (max 200) + pluszpontok (max 80)
Erre gondolsz?
hát a kérdésem erre a részre vonatkozik
- a tanulmányi pontok kétszerezésével, vagy
- a tanulmányi pontok és az érettségi pontok összeadásával, vagy
- az érettségi pontok kétszerezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!