Megéri felvenni a diákhitelt, vagy inkább fogcsikorgatva spóroljak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 22:24
11/16 anonim válasza:
Értem :o remélem ebből utólag nem lesz gond, de... mennyire időigényes a szakács képzés? Gondolok itt arra, hogy heti hányszor mennyi ideig kell bejárni? Mert ha diákmunkázni el tudsz menni ~3napot egy héten akkor máris simán kijön a 30ezer.
12/16 A kérdező kommentje:
Heti egyszer kell bejárni ,meg van 4 hónap gyakorlat, de heti 5 napot dolgozok, csak még melette albit kell fizetni enni is kell ..azért vagyok tanácstalan...
2012. szept. 12. 23:57
13/16 anonim válasza:
Én eddig úgy tudtam a diákhitel csak az egyetemisták számára elérhető.
14/16 A kérdező kommentje:
Középiskolában is fel lehet venni,ha felsőfoku képzésen tanulsz..
2012. szept. 13. 19:35
15/16 anonim válasza:
Ne is haragudj, de a helyedben nem erre a képzésre építeném az életem, vagy, ha mégis komolyan gondolod, semmiképp sem vágnék bele egy ekkora adósságba.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy felveszem,de tuti h erre a képzésre adom a fejem , csak ebben látok perspektívát.
2012. szept. 13. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!