Ha valakinek sok okj-s végzettsége van és nem tud vele elhelyezkedni mert nem sikerül már 10 éve munkát találnia mit tegyen? Próbálkoztam már munkaügynél is, oké tudom hogy válság van de örülnék ha idövel kapnék nyugdijjat is majd.
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 09:26
1/11 anonim válasza:
10 éve nem kapsz munkát? Uramatyám, akkor irány külföld!
3/11 anonim válasza:
10 éve nem találsz munkát? Biztos, hogy akarsz dolgozni? Egyáltalán tényleg aktívan keresel állást?
Annyira hihetetlennek hangzik, hogy ennyi ideje nem találtál állást ha tényleg kerestél...
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat,de sajnos külföldre nem tudok menni családom van,és az sem igaz hogy nem akarok elmenni dolgozni,mert már nagyon is szeretnék,nem viccből tettem le 5 okj-s vizsgákat saját családi kasszából,hanem azért hátha valamelyikkel könnyebben elhelyezkedem...
2009. júl. 31. 13:25
6/11 anonim válasza:
Most komolyan , 10 év? Engem is érdekelnek ,h milyen végzettségeid vannak.
7/11 A kérdező kommentje:
Nos milyen végzettségeim vannak?
Virágkötö,Számitógépes és Szövegszerkesztöi,Gépirói,Dajka,Eladói-ruházati, nos nem elég ennyi? Ha nem elég vagy nem jók akkor szerintetek mi az ami jó ebben a világban?
2009. aug. 3. 10:54
9/11 anonim válasza:
adminisztrátori-titkárnői munkát nem találsz? nem nagy pénz, de jó munka és csak számtech kell hozzá.
amit javasolok: nyelvtanulás!
10/11 anonim válasza:
Ha 10 éve nem találtál melót itthon akkor külföldön sem fogsz mert egyszerüen nem is akarsz. Gondolom eltartanak különben már rég hajléktalan lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!