Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen fakultációt lenne...

Milyen fakultációt lenne érdemes felvennem?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok félévig el kellene döntenem hogy milyen faktot vegyek fel és eléggé tanácstalan vagyok mert infós vagyok magyarul hetente több infóm van mint egy általános gimis tantervű osztálynak tehát célszerű lenne az egyik faktnak az infót tenni de viszont gondolom az infó mellé a legértelmesebb választás a matek lenne de viszont azt nem szeretném mert így is eléggé utálom nem hogy még +órákra is járjak egyébként jobban szeretném felvenni az irodalmat meg talán a bioszt de ezeknek nincs sok közük az infóhoz és ha már infós vagyok akkor érdemes lenne azzal kapcsolatos faktot felvenni... ti mit tennétek a helyemben

? köszi előre is mindenkinek

2012. szept. 10. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Info, fizika, matek lenne célszerű, ha valóban ezzel akarsz foglalkozni.
2012. szept. 10. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Fizika..az a halálom..de hát nincs mit tenni egyébként infóval merre érdemes tovább menni programozás vagy valami hasonló esetleg?
2012. szept. 10. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
programozáshoz nagyon durva matematika kell, tehát ha azt nem szereted akkor nem ajánlom.
2012. szept. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!