Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanulhatnék gyorsan és...

Hogyan tanulhatnék gyorsan és hatékonyan?

Figyelt kérdés
Mindig is úgy voltam ha tanulok akkor csak magolok :( és nagyon sokáig tart egy tantárgyra felkészülnöm kb 1óra :| mások ezt hogy csinálják,hogy mindenre van idejük? és most meg még rosszabb mert szlovák iskolába mentem (más választásom nem volt:|)ja és nem igazán tudok szlovákul ..:|| Kérlek szépen titeket adjatok valami tanácsot :( előre is köszönöm! :)
2012. szept. 10. 17:11
 1/5 anonim válasza:
47%
Hát fent a jobb sarokba van egy olyan hogy X arra rá kattansz és megvan oldva a probléma.
2012. szept. 10. 19:05
 2/5 anonim válasza:

nem nagyon szoktam tanulni, mert amit órán megjegyzek, az elég. jó a memóriám, 3.8-as átlag. (egyébként 9. osztályos vagyok most). de a tanuláshoz a lényeg, hogy:

1. csinálj egy vázlatot. tényleg csak 2-3 szót egy adott részről. pl. ha történelem, budán kutyavásár volt 1985-ben.

aztán ezt tanuld meg, a kis vázlatokat, és ha megvan olvasd el az eredetit párszor. ez szerintem nem túl sok idő. így a kis rövidek könnyen eszedbe jutnak, aztán meg a rövidekről a többi, részletes dolog is, ami megragad. mert emlékeztet a rövid. nekem ez bejött, amikor tényleg tanultam párszor dolgozat előtt.

szlovák suli.. az viszont gond, az alapokat mindenképp tanuld meg. mármint a nyelvből. aztán majd megszokod

2012. szept. 10. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én elég könnyen tanulok, főleg az, ami érdekel. Szerencsére így van ez a töri, magyarral :) hát szerintem úgy a legkönnyebb, ha a szövegben találsz valamit ami kivillan a többi közül. Én úgy feleletem 5-re hogy nem tanultam, semmit de megjegyeztem, mert ott volt Elba szigete :) Vagy mert szeretem a II. Világháborús témákat, pl ott van HItler, a harci gépek, és stb. Hozzáteszem lány vagyok :)

Amúgy meg sokszor úgy tanulok, hogy szépen hangosan olvasgatom a szöveget, néhányan hülyének néznek, de ez nem számít.

2012. szept. 10. 19:38
 4/5 anonim válasza:

ez könnyű puska puska puska puska, puska témazáróra, puska röpdogára, puska írásbeli feleletre, puska szóbeli feleletre (na jó szóbeli feleletre nem tudom hogy lehetne puskázni)

ha kellenek ötletek, írj privátot én soha de soha nem buktam le, pedig volt hogy a tanártól egy méterre puskáztam

üdv: egy 5ös tanuló

2012. okt. 31. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
komoly vagy utolsó! .xd
2013. febr. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!