Hogyan tudnék szerezni erre a tanévre teljes felmentést tesióra alól?
Nézd, ezek szerint az idegbeteg tanárod sem annyira durva, mintha el kéne törnöd valamidet. Akkor meg mi a frászt rinyálsz?
Más megközelítés:
Gondold végig, hogy milyen következményekkel jár, ha egyszerűen nem jársz be, megölni nem fognak érte (azért sem ölnének meg, ha kinyírnád a tesitanárt), legfeljebb túl sok lesz az igazolatlan órád. Vagy azt is megpróbálhatod, hogy átiratkozol másik suliba (mondjuk így év közben nehéz). Esetleg megpróbálhatsz megvesztegetni egy orvost, ha a bűnözés is belefér.
De ilyen dolgokat neked is pont ugyanannyi erőfeszítés kitalálni, mint nekünk. Szóval te mit trollkodsz itt?
megértem problémádat, énis így vagyok vele.
Van valamilyen egészségügyi problémád? pl gerincferdülés? Elmehetsz a háziorvoshoz, s kivizsgáltathatod magad. Nekem az egyik osztálytársamnak gerinc ferdülése van, oszt sosem tesizik. Vagy megmondod az orvosodnak a problémát, a teljes igazságot, s ha jófej, ad felmentést. Feltéve ha a háziorvos tud ilyet adni, de gondolom tud. Bár szerintem az utóbbi csak akkor fog beválni, ha jársz még vmilyen sportra, mert az orvosod gondolom nem akarja, hogy semmit ne mozogjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!