Karate suli mellett?

Figyelt kérdés

8.os vagyok tovább tanulás előtt állok. de lehet kéne járnom karatéra de suliból legkésőbb 14:00érek haza.

és tanulni az anyagot hogy tudjam is rendesen

karate 18:00-20:00 van de lehet nem bírnám mert sulira készülni versek,szövegek,dolgozatok,felelések tanulása amit fejből kell tudni pl veres szöveg szabályok erre idő kell hogy tudjam lehet nem is kéne karate???

2012. szept. 8. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyelj, kilencedikes vagyok, Az óráim: hétfő:9, kedd:8, szerda:9, csütörtök:6, péntek:5, tehát úgy átlagban délután 4-5-re érek haza, még is megyek heti 2x2 órára, szintén hattól nyolcig akrobatikára, pedig mint látod, nekem sokkal több órám, minden bizonnyal több házit is kapok, és minden bizonnyal többet is kell tanulnom. Szóval kifogás NINCS, mindenkinek arra van ideje amire akarja, én hajnali fél 5-kor kelek, hogy kimehessek futni. Szóval ilyen nincs, hogy feladsz valamit bármiért is, ne legyél akaratgyenge..
2012. szept. 8. 20:49
 2/2 anonim válasza:

lóóóól.

Toltam én főiskola mellett is! Csak egy hónapot hagytam ki, mert vizsgaidőszak volt, mégis rájöttem hogy azt sem kellett volna!

2012. okt. 17. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!