Milyen diplomával lehet a legkönnyebben kimenni külföldre, hogy meg is érje pénzügyileg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 17:20
11/13 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség XD
2012. szept. 9. 06:49
12/13 anonim válasza:
Nem. Az a hülyeség ha valaki azt hiszi hogy csak diplomával lehet érvényesülni. És jó diploma csak intelligenciával szerezhető. Ha valakinek az nincs nem kell erőltetni.
13/13 anonim válasza:
12: Pontosan így van. Csak gondolom a kérdező középiskolás és még semmi élettapasztalata.
Én 40 vagyok, rengeteg munkatársam volt, sokan az ismerősök közül kimentek külföldre, van akinek bejött, van akinek nem, és pontosan ugyanazt tapasztaltam, mait te leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!