Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tatabányán hol van a KRESZ...

Tatabányán hol van a KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés

Elvileg a Táncsics Mihály úton. Valaki mondta is, hogy az 1-es főút körforgalmánál kell lemenni, és jobbra nem messze. Elmentem oda, hogy ne a vizsga napján keresgéljem, de nem találtam :)

Valaki meg tudná mondani? Ne a címet, mert úgyse találom meg az alapján, hanem hogy mi van kiírva, hogy néz ki, stb.

2012. szept. 8. 16:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Kell még? Nagyon el van dugva amúgy. :) Én sajnos kétszer voltam, szóval ismerem a helyet. Az akkori vizsgabiztos szerint én oldottam meg eddig leglassabban a tesztet, de át is mentem. :) Arra vártam, hogy mindenki elmenjen és ne zajongjanak, mert zavart. Minden kérdésnél az elejénél kivártam az időt, a végére senki nem maradt, így nyugodtan tudtam gondolkodni. :):):)
2012. szept. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!