Miskolci Kós Károly szakközép tablóképek?
Figyelt kérdés
Egy időben még az egészen régi tablóképek is fent voltak a kkszi.fw.hu oldalon, azóta az oldal megszünt. Újra alakul ez az oldal más néven vagy megtalálhatóak valahol a tablóképek a neten?2012. szept. 7. 17:16
1/6 anonim válasza:
Jéé egy Kósos kérdés.. :))
Ha van facebookod, akkor itt egy oldal, amin fent van elég sok kép: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt kerestem. Köszi :)
2012. szept. 8. 08:32
3/6 anonim válasza:
Ha már a Kósnál járunk... Imádtam ezt a sulit! :) Ha technikusira visszamegyek, azzal el tudok helyezkedni? Eddig magasépítő szakon tanultam. Ezzel is akarom folytatni. Vagy nem érdemes 2 évet "elpazarolni"? Van technikusin közlekedésépítő szak?
4/6 anonim válasza:
Nekem is ez a nagy dilemma, hogy mit kezdjek most érettségi után.. :) Én is építészeten vagyok, de, ha úgy alakul, akkor még maradok 2 évet.. :) Elméletileg el lehet vele helyezkedni, de nem tudom pontosan gyakorlatban mennyire van így..
5/6 anonim válasza:
Ja és van közlekedésépítő szak! :) Ott pedig 60-70%, hogy lesz munkád, ahogy hallottam a mostani végzősöktől..
6/6 anonim válasza:
ÓÓÓ de tuti! Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!