Nekem csak egy tanárom volt akit rettentően utáltam. Sajnos gimi elején év közben egy fos iskolába kerültem ahol speciel olyan volt a kémia tanár, hogy nem tanított csak az unokájáról beszélt (vényasszony volt) és dolgozatoknál engedte, hogy használjuk a könyvet.
No eddig ha valakit nem izgat a kémia és nem érdekli se továbbtanulás se egyéb célból lesz@rós lenne, de 2esnél jobbat nem lehetett szerezni. Ha tanultál és a pofája előtt írtál meg valamit tökéletesen ő akkor se adott 2esnél jobbat. Nála speciel gondolkoztam azon, hogy kipróbálom tényleg tönkre vágja-e a kocsiját ha cukrot öntök a benzin tartályába...
Végül leszartam és szerencsére nyugdíjazták... amúgy engem sem izgat nagyon a kémia, le is szartam volna az egészet de konkrétan az unokája történeteit hallgatni unalmasabb volt mint a kémia :x
Uhh! Első 2 vagyok,
#23:49-es, ment rá a zöld!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!