Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanár nélkül is jól meg lehet...

Tanár nélkül is jól meg lehet írni az emelt szintű érettségiit?

Figyelt kérdés

Vagy szükséges hozzá tanár is?

Fizika és biológia

2012. szept. 6. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Az érettségit EGYEDÜL kell megirni, a tanárnak semmi köze hozzá.
2012. szept. 6. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

jajj gondolom arra gondoltál, hogy a felkészüléshez szükséges e tanár, nos bioszhoz szerintem nem mert ha valami kérdésed van akkor segítséget kérhetsz neten akár itt is, így jóval olcsóbban kijössz ráadásul olyan sok dolga az embernek nincs mert kb. már kiírtam-kiírták többen is a félbiosz követelményrendszerével kapcsolatban felmerült kérdéseket ugyh használd a keresőt :D

fizikával nincs tapasztalatom mert én kémiából készülök, de mivel nekem marhára nehezen mennek a számolások tképpen csak azzal vannak problémáim én mindenképp tanársegítségére fogok szorulni szóval fizika is tele van számolással tuti abból is rászorulnék- ez nagyon egyénfüggő neked hogy megy? az elméletre pedig nincs más mint leülni és ha ugy tetszik magolni, nyílván ott is kell érteni dolgokat de szerintem az még mindig az egyszerűbb része a tanulásnak...

egyébként egyszer megmertem kérdezni egy fórumon azokat akik kémia emeltet írtak hogy mégis bár egyénfüggő de átlagban hány órát tanultak rá, mennyit költöttek magántanárra stbb.... erre még nekem kellett volna szarul érzenem magam, hogy olyat merte feltételezni hogy ők tanár segítségét kérték pff nemtudtam hogy mekkora zsenikkel" van dolgom :D :)

2012. szept. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!