Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyek nemzetközi tanulmányok...

Mennyek nemzetközi tanulmányok szakra?

Figyelt kérdés
fizetősre vettek fel, félévenként 216000ft. ez is büfészak? és még nincs nyelvvizsgám.
2012. szept. 4. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne menj! Ott kezdődik, hogy magyarul sem tudsz helyesen. Ha a középiskola alatt nem sikerült összehozni egy szerencsétlen középfokú nyelvvizsgát, akkor szerinted mikor fog? Sosem! Felejtsd el!
2012. szept. 4. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
holnap van beiratkozás 2 nyelvvizsgát sztem tudnék csináni 3 év alatt
2012. szept. 4. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:

A "mennyek" szót betudom annak, hogy késő van és fáradt vagy. :)

És az, hogy középiskolában nem nyelvvizsgáztál le, az sem baj, később is le tudsz, csak egyetem mellett kevesebb időd lesz rá. De megoldható. Emiatt szerintem ne aggódj, ha amúgy jól beszélsz vagy angolul vagy németül.

Viszont ha te magad nem tudod eldönteni, hogy megéri-e neked ennyit kiadni érte félévente, és azzal sem vagy tisztában, hogy mit is takar ez a képzés, akkor szerintem felesleges pénzkidobás.

Amúgy nagyon sokra lehet vele menni, testvérem például a félvilágot körbeutazhatta már ingyen hála a végzettségének, viszont nyilván kitartó volt és nem volt kétsége sem a céljai, sem a képességei felől.

És persze ugyanúgy nagyon rosszul is el lehet vele helyezkedni vagy éppen egyáltalán nem lehet.

Ez nem feltétlenül a szakon múlik, hanem a kapcsolataidon és a tehetségeden, szóval ezt a "büfészak" kérdést sohasem értettem. :)

2012. szept. 4. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ijen hejesirásal természetes téged is felvesznek.Szóval mennny!!!!"Mi atyánk ki vagy a mennyekben...."

Meg hadjuk ugye?

Mondjuk létezik ilyen szó.Katonaságban a lövészárkot hívtuk így.

2012. szept. 5. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!