Hova, mire jelentkezzek majd a nyíregyházi fősulin belül?
Figyelt kérdés
most vagyok középiskolában 11-es. Informatikai középiskolába járok, rengeteg programozás óra van. Már előre gondolkozok, és szerintem a Nyíregyházi Főiskolára szeretnék jelentkezni pár év múlva. Ott milyen szakra jelentkezzek? Tudom kis millió van, de ti mit ajánlanátok? Főleg olyanokat kérdezek akik oda jártak. Jah és olyan szak (vagy nem tudom ott hogy mondják xD ) kéne, amivel könnyen el tudnék helyezkedni, keresett állás stb.
Az elképzelésem valahol az informatikában, tanár nem szeretnék lenni, de ahogy tudom ott nem csak informatikán belül lehet választani. Írnátok egy párat? És, hogy ezek jók-e, ha megszerezem azon a szakon a diplomát akkor el tudok e könnyen vele helyezkedni stb.
2012. szept. 4. 17:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!