Magántanuló szeretnék lenni, mert ezt nem bírom?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és az a helyzet hogy nagyon nehezen tudtam beilleszkedni az iskolába mikor átírattak.Egyáltalán nem vagyok társasági ember inkább otthon vagyok.
Az okom pedig az lenne:
Nagyon nehezen tudok beilleszkedni ebbe az iskolába,és nem a tanárokkal van a problémám hanem némelyik diák szinte tönkre teszi a lelkemet!Folyamatosan piszkálnak és én ezt nem bírom.
Nagyon sokat gondolkoztam ezen , Édesapámmal is beszéltem erről és ő azt mondta ha nekem úgy jó akkor lehetek magántanuló!Szóval ez elég jó ok? mert nagyon jót tenne a lelkemnek..
Kérlek csak rendes válaszokat írjatok!
Köszönöm előre is!
nagyon sokba kerül a magántanulóskodás.
én se tudtam beilleszkedni az osztályba, piszkáltak, 2 évig egyedül ültem. Aztán 12.ben már nem piszkáltak. Jött a szalagavató stb ami jól sikerült. S most megyek főiskolára ;)
Fel a fejjel!
Ha végképp nem bírod, légy magántanuló.
Már rengeteget sírtam mert egyszerűen kikészítenek.. nem tudom mi lesz mert lelkileg végem lesz..
Megpróbálok várni bár szerintem semmi nem fog változni..
18:32
A magántanulók után is jár családi pótlék és tankönyvtámogatás?
A magántanulói jogviszonynak semmilyen külön költsége nincs, sőt a magántanulót ugyanolyan juttatások illetik meg, mint azokat, akik iskolába járnak, legyen szó akár a családi pótlékról, akár a tankönyvtámogatásról.
ezt neten olvastam, tehát ingyen van! amúgy kérdező, ez nagyon jó indok, beszéld meg az igazgatóval és engedi fogják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!