Az nagyon nagy baj, ha a suliban egyedül ülök?
Figyelt kérdés
Pont páratlanul vagyunk,mert az egyik osztálytársam magántanuló :S2012. szept. 2. 21:23
11/17 anonim válasza:
Én is szerettem egyedül ülni, amúgy sem a dumálásról szól a suli - ha meg dumálni akarsz, ülnek előtted és mögötted is. És az egész pad a tied! :D
12/17 anonim válasza:
legfeljebb csak abból a szempontból, hogy nincs kiről puskáznod :D
13/17 anonim válasza:
Volt, amikor mellettem se ült senki, mert páratlanul voltunk, de hát ilyenkor valakinek egyedül kell ülnie ;) Most már párosan vagyunk, így mindenkinek van padtársa.
Ne aggódj, nyugi, ettől még szeretnek téged, beszélgess velük szünetben, ilyesmi :)
14/17 anonim válasza:
én alapból úgy kezdtem a gimit,hogy egyedül ültem,mindenkinek már volt ismerőse rajtam kívül az osztályban,borzalmas egy 2 év volt,aztán harmadikban jött egy új csaj,lett végre padtársam
16/17 anonim válasza:
Ez legyen a legkisebb bajod...
17/17 anonim válasza:
Nálunk egy csomóan ülnek egyedül.
Pl. matekon csak kb 16-an vagyunk, ott a fél osztály egyedül ül, mert úgy kényelmesebb.
Persze, amikor az egész osztály együtt van, ott nem nagyon van arra hely, hogy sokan üljenek egyedül.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!