Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A neptunon hogyan tudok a...

A neptunon hogyan tudok a diákigazolványért fizetni?

Figyelt kérdés

Igényeltem új diákigazolványt, és rámentem a befizetések fülre. Ott kipipálom a di.-t és továbbmegyek. Ott kivan pipálva h a gyűjtőszámlát választom (nem is lehet kivenni a pipát), de utána az alatta lévő sorban egy legördülő fül van, de ott nincs semmilyen számalszám, hanem üres.

mit kell csinálnom?

(meg ugye emiatt tegnap kellett volna fizetnem, akkor most igényelje újat, vagy még lehet azt is most fizetni? Mivel azt írja h még aznap bekell fozetni)

köszi

2012. szept. 2. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát utalni bankkártyáról nem lehet. Utalni bankszámláról lehet.

Amúgy szerintem mindegy. Vagyis én úgy tudtam, hogy sajátról kell utalni, de most derült ki (diploma után) hogy szaktársam végig az anyjáéról utalt és az ösztöndíja szoctámja is oda jött neki...

Engem nem foglalkoztatott ez a saját nem saját téma mert 14 éves korom óta volt számlám.

Szerintem jó máséról is, ami fontos az a közlemény!

2012. szept. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!