Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SE-ETK ápoló szakon (első...

HorJencs kérdése:

SE-ETK ápoló szakon (első évfolyam) kb. mennyibe kerülnek a könyvek?

Figyelt kérdés

Azoknak a könyveknek az árára lennék kíváncsi (tökéletesen jó a használt is!), amik feltétlen szükségesek! 3 gyermek mellett így tanévkezdéskor nagyon lényeges kérdés, hogy mennyibe fognak kerülni az én könyveim!

Esetlegesen milyen tapasztalataitok vannak a tankönyv-börzékről? Lesz most szeptember elején egy börze, de kíváncsi lennék, hogy ott milyen eséllyel tudok megszerezni minden szükséges könyvet? Esetleg ha van valakinek eladó könyve, szívesen egyezkedem! ;-)

2012. szept. 1. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kolis leszel minden év elején ki szokták írni a faliújságra az eladó jegyzetek listáját árral együtt. Ott lehet a legolcsóbban beszerezni.
2012. szept. 1. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget, majd figyelem a faliújságot is!

Azért úgy mégis, milyen nagyságrendű kiadásra számítsak jegyzetek ügyében?

2012. szept. 1. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én első félévben megvettem mindent, ez olyan 20.000 be került. Második félévben már leleményesebb voltam így megúsztam 5.000-el. Rá kell jönni melyik tárgyhoz szükséges a jegyzet, és melyiket adják ki diákon.
2012. szept. 1. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
ja még annyit, hogy én anatómia atlaszt kaptam, és nem vettem így spóroltam legalább tízezret.
2012. szept. 1. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

20 ezer még nem is olyan vészes... Többre számítottam! :-)

A mázlista! Én is szeretnék kapni egy anatómia atlaszt! :-D Nekem van itthon egy Donáth-féle, de gondolom, ennél sokkal részletesebb kell. Mindenhol a Tarsoly-félét emlegetik/javasolják. Tényleg az a legjobb? Vagy anatómia atlasz szempontjából nincs olyan, hogy a legjobb? Ha tényleg olyan "húzós" az anatómia, akkor úgy gondolom, a lehető "legjobb" atlaszt szeretném - csak, hogy a későbbiekben ne tudjam az atlasz hiányosságaira fogni a dolgokat... :-D

2012. szept. 1. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam Tarsoly féle anatómia atlaszról, nekünk a tankönyvünk volt Tarsoly Emiles. Nekem Szentágothai van. Végül is nem létszükséglet az atlasz, de segít sokat.
2012. szept. 1. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Bocs, igazad van, Szentágothait akartam írni!

Szóval, azt mondod, nem kötelező az atlasz? Nem tudom elképzelni az anatómia tanulását atlasz nélkül... Nekem biztos, hogy kelleni fog - aztán lehet, hogy 1-2 hónap múlva már megváltozik a véleményem, de egyelőre az atlasz mellett szavazok...

2012. szept. 1. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Kicsit offolok...

Mennyire "gáz", ha az egyetemi tanévnyitón (és eskütételen) nem tudok ott lenni? Általános iskolás évnyitóra kellene mennem a kisfiammal...

2012. szept. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!