SE-ETK ápoló szakon (első évfolyam) kb. mennyibe kerülnek a könyvek?
Azoknak a könyveknek az árára lennék kíváncsi (tökéletesen jó a használt is!), amik feltétlen szükségesek! 3 gyermek mellett így tanévkezdéskor nagyon lényeges kérdés, hogy mennyibe fognak kerülni az én könyveim!
Esetlegesen milyen tapasztalataitok vannak a tankönyv-börzékről? Lesz most szeptember elején egy börze, de kíváncsi lennék, hogy ott milyen eséllyel tudok megszerezni minden szükséges könyvet? Esetleg ha van valakinek eladó könyve, szívesen egyezkedem! ;-)
Köszönöm szépen a segítséget, majd figyelem a faliújságot is!
Azért úgy mégis, milyen nagyságrendű kiadásra számítsak jegyzetek ügyében?
Köszönöm a választ!
20 ezer még nem is olyan vészes... Többre számítottam! :-)
A mázlista! Én is szeretnék kapni egy anatómia atlaszt! :-D Nekem van itthon egy Donáth-féle, de gondolom, ennél sokkal részletesebb kell. Mindenhol a Tarsoly-félét emlegetik/javasolják. Tényleg az a legjobb? Vagy anatómia atlasz szempontjából nincs olyan, hogy a legjobb? Ha tényleg olyan "húzós" az anatómia, akkor úgy gondolom, a lehető "legjobb" atlaszt szeretném - csak, hogy a későbbiekben ne tudjam az atlasz hiányosságaira fogni a dolgokat... :-D
Bocs, igazad van, Szentágothait akartam írni!
Szóval, azt mondod, nem kötelező az atlasz? Nem tudom elképzelni az anatómia tanulását atlasz nélkül... Nekem biztos, hogy kelleni fog - aztán lehet, hogy 1-2 hónap múlva már megváltozik a véleményem, de egyelőre az atlasz mellett szavazok...
Kicsit offolok...
Mennyire "gáz", ha az egyetemi tanévnyitón (és eskütételen) nem tudok ott lenni? Általános iskolás évnyitóra kellene mennem a kisfiammal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!