Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mink érdemes tanulni? Olyan...

Mink érdemes tanulni? Olyan szakmára gondolok ami még nincs telítve, amiben még lehetne dolgozni.

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok (alapfokú logisztikai ügyintéző végzettséggel) de ebben nem fogok tudni dolgozni, ami lehet h nem is baj. Mit ajánlotok? Vendéglátás? Vagy valami más? A későbbiekben szeretnék külföldön dolgozni, esetleg kint élni, jelenleg még ez nem megoldható... de pár év múlva remélem :) Tehát olyan kellene amivel külföldön is tudok dolgozni, és amíg nem jutok ki addig itt is...
2009. júl. 27. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Mérnök szakok, elsősorban programozó és villamosmérnök.
2009. júl. 27. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze az is számít, hogy mit érdemes, de ha tehetségtelen vagy benne, akkor minek tanuld csak szenvednél. Ezért, olyan rosszak az átlagok a mérnök szakokon, mert szerintem sok a tehetségtelen, mert én azt vallom, hogy valaki azért megy egy szakra, mert szereti és abban a legjobb tud lenni. Azt tanuld amibe a legjobb tudsz lenni, a legjobbak mindig kapnak munkát.
2009. júl. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!