Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kolisok! Mire lesz szükségem...

Kolisok! Mire lesz szükségem koliban? Mire számítsak ott?

Figyelt kérdés
Átiratkoztam egy másik iskolába, most leszek 11.-ik osztályos és vasárnaptól kolis leszek. Mire kell ott számítanom? Érdemes tudni valamit? Van amit érdemes magammal vinnem? Vagy valakinek valamilyen tanács? Előre is köszi
2012. aug. 31. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kajás szoktál lenni akkor vigyél tartós élelmiszert mert amit koleszokban adnak az néha vagy ehetetlen vagy kevés, vagy hirtelen jól laksz tőle de pár óra múlva megint éhezni fogsz. Pénz minden esetben legyen nálad, mindig nálad legyen nehogy kifosszanak ha alszol vagy dugd a párnád alá vagy olyan helyre ahol senki nem férhet hozzá, ez fontos. Az egyéb értékeidet soha ne hagyd szem előtt ha nem használod vagy nem figyelsz rá, soha! A szobatársaid már nyilván összeszoktak egymással valószínű oda fognak beosztani, velük sose kötekedj és lehetőleg legyél velük jóba, mert ha jóba vagy velük akkor védeni fognak ha úgy van és nem piszkálnak, de ha nem jössz ki jól velük akkor egy pokol lesz ott az életed.
2012. aug. 31. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Vigyél saját ágyneműt, nasit hogy meg tudd kínálni a szobatársakat, ha van valami személyes tárgy amihez ragaszkodsz akkor azt, plédet, dobozt amiben az aporóságaidat tartod, nálunk kellett lakat kulccsal, én vittem újságokat a szekrény polcaira, fürdőpapucs, télre nem árt köntös sem.
2012. aug. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!