Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2 gimnáziumi tanév elvégzése...

2 gimnáziumi tanév elvégzése levelező tagozaton 1 év alatt?

Figyelt kérdés
többen is csinálják nálunk, hogy egyszerre két évfolyamra járnak, két évfolyamon vizsgáznak. sosem tudtam kideríteni, hogy hogyan. egy kérvényt írnak? mi áll benne? hogyan elintézhető ez? mindenkinek megvan a lehetősége? akkor miért nem tudok róla? nagyon fontos lenne, ha tudtok róla bármit is, segítseek. 11 és 12. van hátra.
2009. júl. 27. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

15.56-os vagyok!

Én ebben az iskolában jártam,és érettségiztem!(felismerem a fotóról)...Erről a suliról beszéltem végig.de az órarendről már nem tudok mit mondani,mert én 3 éve végeztem el,és azóta sok minden változhatott...De mint írtam volt aki csak akkor járt amikor vizsga volt,és volt aki mindig ott volt..Én pl: a munkám miatt csak akkor mentem amikor délelőttös műszakban voltam(minden második héten),de volt olyan amit akkor is kihagytam.PL:angolt(azt már írtam,hogy miért) A történelemre csak párszor mentem be(pedig az a kedvenc tantárgyam,de a tanárnő rém unalmas volt,és otthon jobban fel tudtam készülni belőle.Minden vizsgám 5-ös lett az én koromba:) )Viszont mindig bementem a kémia,és fizika órákra meg a matekra...Ezeknél kellett,hogy megértsem az anyagot amit a tanár elmagyarázott.Fizikából érettségiztem..Volt aki mindig bejárt,de ettől még nem kivételeztek vele..ha tudta az anyagot jó jegyet kapott,ha nem akkor rosszat...egyik tanár sem kivételezett senkivel.De hogy most is így van-e? nem tudom...De ez a suli az!

2009. júl. 27. 16:25
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, felveszem velük a kapcsolatot, érdeklődés szinten. kiderítettem a honapról, hogy a beiratkozás szept 1. és szept 3. tehát még bőven időben vagyok. még csak annyit, megtaláltam az igazgató e-mail címét, ugye nem lenne baj, ha oda írnék egy igényesen megírt érdeklődő levelet? elvégre 2009 van, sokan kommunikálnak a neten. vagy ilyen ügyekben inkább ne a mailt válasszam?
2009. júl. 27. 16:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy ilyen esetben mi a teendő,hisz amikor én elkezdtem,én mindent személyesen intéztem el.(internetem még nem is volt akkor),úgy emlékszem,hogy a titkárnővel kommunikáltam mindig.Az igazgató akkor egy férfi volt,és csak az érettségi napján láttam,mert sok szerencsét kívánt mindenkinek.De szerintem ha az igazgatónak írsz,és ő elfoglalt akkor továbbítani fogja a leveledet az illetékes tanárnőnek vagy titkárnőnek.De tuti fognak válaszolni..
2009. júl. 27. 16:46
 14/19 A kérdező kommentje:
megírtam nekik egy e-mailt. köszönöm mindenkinek a válaszokat, tényleg nagyon sokat segítettetek!
2009. júl. 27. 18:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Váljék kedves egészségedre! Jó tanulást szeptembertől, addig meg élvezd a vakációt :)
2009. júl. 27. 23:22
 16/19 KékCápa válasza:
Megtudjátok nekem mondani, hogy még most is működik-e, mert azóta már eltelt 6 év, és csak levelezőn lehet, és mennyi rá a tandíj, és tudtok másik iskolákat?
2015. jún. 1. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Leérettségiztél?
2016. máj. 15. 14:13
 18/19 A kérdező kommentje:
azóta most abszolválok egyetemen, nappalin :D
2016. máj. 17. 14:24
 19/19 anonim válasza:
van még ilyen? ha igen, Budapesten hol? tandíj mennyi?
2016. jún. 8. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!