2 gimnáziumi tanév elvégzése levelező tagozaton 1 év alatt?
15.56-os vagyok!
Én ebben az iskolában jártam,és érettségiztem!(felismerem a fotóról)...Erről a suliról beszéltem végig.de az órarendről már nem tudok mit mondani,mert én 3 éve végeztem el,és azóta sok minden változhatott...De mint írtam volt aki csak akkor járt amikor vizsga volt,és volt aki mindig ott volt..Én pl: a munkám miatt csak akkor mentem amikor délelőttös műszakban voltam(minden második héten),de volt olyan amit akkor is kihagytam.PL:angolt(azt már írtam,hogy miért) A történelemre csak párszor mentem be(pedig az a kedvenc tantárgyam,de a tanárnő rém unalmas volt,és otthon jobban fel tudtam készülni belőle.Minden vizsgám 5-ös lett az én koromba:) )Viszont mindig bementem a kémia,és fizika órákra meg a matekra...Ezeknél kellett,hogy megértsem az anyagot amit a tanár elmagyarázott.Fizikából érettségiztem..Volt aki mindig bejárt,de ettől még nem kivételeztek vele..ha tudta az anyagot jó jegyet kapott,ha nem akkor rosszat...egyik tanár sem kivételezett senkivel.De hogy most is így van-e? nem tudom...De ez a suli az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!