Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire megemelték az...

Tényleg ennyire megemelték az ismétlő érettségi díját vagy csak én néztem el valamit?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem ki a jeletkezési lapról, hogy képesek 23 ezer forintot elkérni egy emelt érettségiért, ha nincs tanulói jogviszonyom. Mivel két emeltet kell újraírnom, így fizethetek majdnem 50ezer forintot??:S Tavaly egyért 12ezret kellett fizetni...
2012. aug. 30. 15:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi tudom, de sajnos nincs. Idén végeztem a sulival, csak nem vettek fel és most újraérettségizek.
2012. szept. 2. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja tényleg bocsi figyelmetlen voltam.:) Engem sem vettek fel idén és most én is újra megyek. Te miből mész? Nekem sajnos a gyógyszerészeti nem sikerült :(
2012. szept. 3. 10:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg az orvosi. Most kémia és biosz emeltet írok. De jövőre már bejelölöm a gyógyszerészetit is én is..:) Melyik egyetemre jelentkezel?
2012. szept. 3. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Sotéra jelentkeztem és te? Én most csak a bioszt írom újra tavasszal meg majd a kémiát. Te hogy állsz a tanulással?? :)
2012. szept. 3. 16:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Én Debrecenbe..:) Hát..mivel májusban is mindkettőből emelteztem így csak ismételgetek meg kémiaszámítás főleg, mert az nem ment. Jó nehéz emelteket kaptam..:\
2012. szept. 3. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Sok sikert nektek, és a kérdezőt sok szeretettel várjuk Debrecenbe! :)

(Bár én kémia szakon tanulok. :P)

#2 :)

2012. szept. 4. 16:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Tetszik amúgy az egyetem, város ilyesmi? :)
2012. szept. 4. 20:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Bejárós vagyok, így nem sokat láttam a városból, mondjuk ma bementem egy haverommal, elvoltam.

Nincs bajom vele, szeretem a nagyvárosokat, főleg a nyüzsit, de csak ésszel :)

Maga az egyetem szép (a kémia épület nem, de egyébként nincs gáz vele)

Tanárok jófejek (a kémia intézetben biztosan) és a hallgatók is.

Én egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jöttem, nagyon szeretek ide járni. Bárkinek javasolnám, a kisebb kellemetlenségek ellenére is. (Villamosépítés és a tömegközlekedés valami iszonyatosan rossz, de kibírható, vagyis inkább hozzá kell szokni)

:)

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan! :)

2012. szept. 4. 22:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen más is a tömegközlekedést mondja..:) Hanyadéves leszel most? Ha kell valami kémiából akkor írhatok? :D
2012. szept. 4. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
másodévet kezdem BSc-n, és természetesen írhatsz, ha segítséget szeretnél. :)
2012. szept. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!