Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem sikerült az egyetemi...

Nem sikerült az egyetemi beiratkozásom?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam, akkor a TO nem mondta, hogy gond lenne. Ha valakinek dokumentum vagy igazolványkép hiányzott, ilyesmi, azoktól nem vettek el semmit, hanem elküldték őket, hogy menjenek haza/intézzék el és utána jöjjenek vissza. Nekem nem mondtak semmit, a végén három papírt alá is írtam, ennyi. Az ETR-ben viszont még mindig Beiratkozásra vár az állapotom, pedig azt mondták, beiratkozás után automatikusan átvált Bejelentkezésre várra vagy Aktívra. Lehet, hogy mégsem sikerült beiratkoznom? És ha nem, vajon van még lehetőségem rá jövő hétfőn a pótbeiratkozáson?
2012. aug. 30. 06:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Le kell zárni 24 órára az ETR ahhoz, hogy aktív legyél, szóval zárd le most, holnap ilyenkorra átvált:P
2012. aug. 30. 07:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Valóban nem volt lezárva 24 órán keresztül egyfolytában, de mindennap nyíltak meg új kurzusok. Van ám szervezettség! :D
2012. aug. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!