Szeptembertől Pécsen kezdem az egyetemet töri szakon, van még itt valaki aki szintén?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 17:47
1/10 StephanieXx válasza:
Sajnos nem:(De sok sikert kívánok Neked:)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és sajnálom...
2009. júl. 26. 20:33
3/10 anonim válasza:
Nekem a minorom történelem, de nagyon jó kiváló oktatókkal és helyenként jó órákkal. Sokat kell olvasni. A középkor meg az újkor a legnehezebb, ott van szivatás. Leírok pár tanárt, akinél vegyél fel órát. Vargyas, Sashalmi, Bagi(jó humora van).
A legerősebb szak a pécsi bölcsészkaron. Én most leszek harmadéves.
Oázis 22/f
4/10 StephanieXx válasza:
18:41 es vagyok...ne sajnáld,nem jelöltem meg az egyetemet...az első szerelmem a történelem...és a mai diákok,nem tisztelik sem a múltat,sem a tanárokat...én nem bírnám ezt elvisleni...De szurkolok:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a másodiknak a tanácsokat,megfogadom őket:)
Illetve 3. válaszra reagálva,van benne valami,mármint abban amit mondasz,engem mindenki le akart beszélni erről a szakról,de nem sikerült,úgy érzem nekem ez való,nagyon érdekel,én ehhez "értek":)
2009. júl. 29. 21:12
6/10 StephanieXx válasza:
:)Egész pontosan mihez értesz? MAjd írj,hogy milyen:)
7/10 A kérdező kommentje:
Oké,majd tartok élménybeszámolót is,azt pedig hogy "értek" hozzá,ne szó szerint értsd azért,remélem állom majd a sarat,mert mindig is humán beállítottságú voltam,a töri és a nyelvek érdekelnek,az valamennyire az én világom,mondjuk egy műszaki egyetemen valószínűleg az első héten meghalnék:)
2009. júl. 30. 20:20
8/10 StephanieXx válasza:
:)KÖszönöm,valószínűleg én is meghalnék a műszaki egyetemen már az első pár napban:)Történelemből melyik az a rész,amit nagyon szeretsz?:)
9/10 A kérdező kommentje:
Az ókor és középkor nagyon érdekel,illetve a 20. századból a világháborúk..nemrég halt meg a nagymamám:(,és nála találtam a fiókok mélyén régi leveleket,amiket még a férje írt a frontról,nagyon érdekesek voltak..:):)
2009. júl. 31. 13:42
10/10 StephanieXx válasza:
Nekem a dédim mesélt nagyon sokat,a világháborúról...én is nagyon imádom.A sötét középkor a kedvencem:)és a 19.századi felvilágosodást is szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!