Tényleg igaz, h a gimis gólyatáborok is csak a
piálásról szólnak? El merjek menni, ha nem vagyok egy
nagy ivós?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 15:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem az nem arról szól. Nálunk nem ivott senki .
2009. júl. 26. 15:59
2/7 anonim válasza:
Sztem manapság az összes tinibuli arról szól, hogy piálnak. Én a fősulis gólyatáborba mentem el anno, de 2 nap után hazamentem. Ott is mindenki ivott. Menj el, max hazamész te is. Nem nézett ki senki utána, ugyanolyan jóban voltam mindenkivel később is.
2009. júl. 26. 16:04
3/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de a miénk leginkább arról szólt. De ez csak a miénk. ált. iskolai osztály társaimat körbekérdeztem tavaly, de nem mindenkié volt az a tipikus lerészegedős. Én azt tanácsolom, hogy menj el mert vannak akik nem isznak és egyébként napközben fergeteges hangulat van (: Ha nem akarsz kimaradni egy nagy élményből, és persze majd évközben a sztorizgatásokból akkor menj!! Én idén is megyek, persze csak mint segítő-és programszervező :D imádtam. ha van kérdésed még nyugodtan tedd fel^^ 16/l
2009. júl. 26. 16:06
4/7 anonim válasza:
Nekünk sem szólt arról. Csak este volt olyan de oda is csak azok jöttek akik akartak, és aki nem jött az sem volt gond nem néztünk ki senkit. Szóval menj el, sőt ha elmész oda ahol isznak és te nem iszol az sem rossz röhögsz rajtuk hogy milyen hülyék. Meg hogy milyen hülyeségeket beszélnek.
2009. júl. 26. 16:29
5/7 anonim válasza:
Aranyos, hogy mostanában minden nap van 3-4 gólyatáboros kérdés. :-)
Figyi, nálunk a kb. 70 emberből 10 részeges volt (Gólyák közül.) De ismerőseimnél is kb. ez volt az arány, akik más táborokban voltak. Lényeg az, hogy mindig lesznek olyanak akik nem isznak, szóval nem fognak kinézni. :-) Nálunk csak az volt a szívás, hogy a mi házunkat nézte minden részeg a sajátjának... Mondjuk elmehettünk volna, de egy idő után már csak röhögtünk. :)
2009. júl. 26. 18:48
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
mindenképp megyek :D
amúgy én inkább olyan vagyok, h iszom egy kicsit, de csak addig, amíg kissé jó kedvem lesz, nem többet...
egy részeg lány különben sem valami vonzó látvány...
köszi a segítséget!
várom a további válaszokat! :D
2009. júl. 27. 15:33
7/7 anonim válasza:
Dehogy szólnak arról. :)
Nálunk is csak 2-3 emberke csempészett egy kis piát,de rajtuk kívül senki sem ivott már este, ahhoz is fáradtak voltunk, hogy elvonszoljuk magunkat az ágyunkhoz. xD
Mindenképp menj el, nagyon nagy élmény lesz. :)
Életre szóló barátságokat kötöttem ott és én remekül éreztem magam. ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!