Hogyan lehet igazolni, hogy tesóm eltartott?
"mert nem hajlandó bejeletkezni a munkanélkülibe, így nem tudom igazolni, hogy az. "
Beírod eltartottnak, és bementek a munkaügyi központba, (ha Ő nem jön akkor meghatalmazással, de szo.patni fognak) és Ő kér magáról egy igazolást, miszerint nem szerepel a munkaügyi nyilvántartásban.
Egy egyszerű igazolás arról, hogy nevezett személy az álláskeresők nyilvántartásában 2 évre visszamenőleg nem szerepel.
Vagy ha 2 éven belül volt regisztrált munkanélküli azt írják, hogy x napot volt nyilvántartva, jelenleg nincs nyilvántartva.
És ezt leadod. Ha tudod a rendszerben így jelölni, akkor Nem regisztrált munkanélküli, vagy Ellátásban nem részesülő munkanélküli a hivatalos neve.
Én az előbbit írtam be mindig hozzá megjegyzésnek.
4 féléven át kiadták meghatalmazással de utolsó félévemben szo.pattak, hogy csak akkor fogadnak el meghatalmazást, ha ott van személyesen az illető is. (Akkor minek meghatalmazás?)
Végül a központvezetővel beszéltem, és kiadták........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!