Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mit írhatok legmagasabb...

Most mit írhatok legmagasabb iskola végzettségnek?

Figyelt kérdés

Januárba államvizsgáztam, megvédtem a szakdogát is. Nyelvvizsga hiányába a kemény fedeles diplomát még nem kaptam meg. De azt írták nekem hogy egyetemi tanulmányainak eleget tett erről van papír de a diploma kiadásához a nyelvi feltétel még nem teljesült. Már a nyelvvel annyit haladtam hogy a szóbeli már meg van októberbe megyek írásbelire.

Már elkezdeném az állás keresést. Csak hogy ilyen opció nincs sehol semmien álláskereső oldalon. Mert azért már érettségit nem szeretnék beírni mert már szinte minden meg van a diplomához.

Most akkor mi a legmagasabb iskolai végzettségem, milyen állást tudok így megpályázni?

köszi L/24

2012. aug. 27. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a legmagasabb iskolai végzettséged hivatalosan az érettségi. Sokan azt szokták írni önéletrajzban, hogy államvizsgáztak, de nyelvvizsga hiányában még nincs diplomájuk, vagy valami hasonló szöveget.
2012. aug. 27. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha beírod, hogy diplomás kérni fogják a diplomádat, az pedig nincs. Így szerintem nem tudod beírni, hogy diplomás vagy.
2012. aug. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!