1/6 anonim válasza:
Miért lenne égő? Az is egy munka, azt is lehet jól és rosszul is csinálni. Akkor égő, ha rosszul csinálod.
2/6 anonim válasza:
miért lenne égő?
szerintem ha valaki rendőr, az egy hivatás, nem csak egy szimpla "munka" ...persze aki komolyan is gondolja a hogy rendőr szeretne lenni, és tényleg szolgálni és védeni szeretne :)
3/6 anonim válasza:
Szia!
Ha te rendőr szeretnél lenni, akkor nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad vagy a hivatásodról.
Itt olvashatsz hozzászólásokat.
Egyébként a sógorom is rendőr, és szereti a hivatását.
Az utcán kezdte, most már nyomozótiszt.
4/6 anonim válasza:
Nem, ez egy nagyon szép hivatás. Az az égő, amilyen véleménnyel ma sokan vannak a rendőrökről. Meg is nézhetnénk magunkat, ha egy rendfenntartó sem maradna az országban.
5/6 ava87 válasza:
Szerintem egyre kevésbé égő, vagy csak én komolyodtam már meg, ki tudja :) De ha belegondolsz, azért egy rendőrnek elég stabil a helyzete, legalább is sok más munkavállalóhoz képest. Ez már önmagában sokat számít manapság.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 27. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!