Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire könnyű/nehéz egyeteme...

Mennyire könnyű/nehéz egyetemen beilleszkedni (meg amúgy manapság)?

Figyelt kérdés
Alapból elég visszahúzódó vagyok, nehezen oldódóm társaságban, de ha nyitok az emberek felé szerintem nem lehet baj. Gólyatáborban voltam, igaz az utolsó másfél napot már nem ott töltöttem, mert lebetegedtem, és el kellett mennem, elég szerencsétlenül alakult a dolog, mert gyorsan kellett indulni, csak pár megismert embertől tudtam elköszönni, de még így is, hogy megismertem pár embert, úgy érzem nem tudtam elég jó, maradandó benyomást tenni. Úgy hiszem, hogy a gólyatáborral még semmi sem veszett el, nem az a döntő(legalábbis remélem). A főproblémám igazából ott kezdődik, hogy szinte mindenkinek(1-2 kivételt ha láttam) a bulizás, féktelen piálás a fontos. Én egyáltalán nem szeretem az alkoholt, gyűlölőm az ízét(még a konyakos meggyet se szeretem), fel nem foghatom, hogy mért szeretik az emberek, hogy mért jó szét alkoholizálniuk az egész testüket, hogy mért menő bebaszni. Bulikba ezért nem járok, plusz mert nagyon sok időbe telik a hazajutás, nem szeretek éjszaka utazgatni. Nekem úgy tűnik, hogy míg a középiskolákban mérsékelten, egyetemeken már minden a bulizásról ( az emberek mint ha mindent abban mérnének, igaz, hogy ez az egyik leglátványosabb szórakozás, de egy rakással vannak még izgalmas és látványos szórakozási formák a világon)és a vég nélküli ivásról szól, de nem csak ott, hanem más közösségekben is. Nekem ez egyáltalán nem jön be, nem tudom hogy fogok így beilleszkedni, találok-e hozzám hasonló embert (1-2 citromos sört azért még valahogy le tudok gurítani) az egyetemen vagy bármilyen más helyen. Azt se nagyon szeretem, ahogy állandóan (néha már totál nevetségesen) adják, vetítik a nagymenőt. Van bárki más, aki hasonlóan vélekedik? Így mennyi esélyem van barátokat szerezni?

2012. aug. 26. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lesznek gólyák is azon az egyetemen, nem csak másodévesek. Velük szintén tudsz haverkodni.
2012. aug. 29. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
nagyon könnyű (ha nagyon magas vagy)
2016. aug. 29. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt abban az évben írtad ki, amikor én is kedztem! :)

Nekem az egyetem alatt az lett a tapasztalatom, hogy be lehet illeszkedni, a mi szakunkon rengeteg nem bulizós, sőt, nem ivó ember volt. Ahhoz több kellett, hogy valaki ne legyen népszerű.

2016. aug. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!