Szeptembertől kollégista leszek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kollégista leszek szeptembertől. Szoktak ilyenkor üdvözlő bulit csapni, vagy csak koccintani? Vigyek valami piát és ha igen, akkor mit? Fősulis vagyok egyébként, de eddig albérletben laktam.2012. aug. 26. 17:09
1/7 anonim válasza:
Nálunk ismerkedős buli szokott lenni, piát nem kell vinni azt ott árulják. TE melyik fősulin vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
EKF
2012. aug. 26. 17:18
3/7 anonim válasza:
melyik koliba vagy egerbe? a leányka útiba?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, oda nem vettek fel sajnos, pedig nem sok pont hiányzott. BGSZSZK kolijában leszek.
2012. aug. 26. 17:31
5/7 anonim válasza:
A kolikba szinte minden este van valami buli :)
6/7 anonim válasza:
Általában szoktak ilyen ismerkedős bulik lenni az első napokban, ha gondolod nyugodtan vigyél valami piát, persze nem kell túl drágát vinni. Legrosszabb esetben a szobatársaiddal megiszogatjátok este és dumálgattok. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Az lesz. :) szerintem vodka megteszi.
2012. aug. 26. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!