Sulikezdés van. Tippek?
Milyen tippek?
Ha bemész, próbálj meg ne hasraesni a küszöbben.
Még van egy heted, azt használd ki. Leírom én miket szoktam csinálni.
- Legyél sokat a barátaiddal.
- Takarítsd ki a szobádat.
- Tedd rendbe a sulis cuccaidat/vedd meg még ami hiányzik.
- Olvass. Menj el köynvtárba.
- Süss/főzz valami finomat.
- Legyél sokat az állatoddal, ha van.
- Legyél a tesóddal.
- Segíts anyukádnak/apukádnak.
- Csinálj egy szépségnapot, amikor csak magaddal foglalkozol.
- Maradj fennt sokáig.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Egyébként tényleg elég érdekesen fogalmaztad meg a kérdést. :D
Szombat/vasárnap próbálj meg 22:00 felé lefeküdni és 6-7 felé felkelni. Nyugi, gyorsan bele fogsz rázódni, a 6. meg könnyű lesz!!:)
15/L
de lennék még énis 6.dikos.. :D
amiket ajánlatos csinálni:
-kezdj beszélgetni osztálytársaiddal, mondjuk facebookon
-legyél sokat a barátaiddal használd ki még ezt az 1 hetet
-ha még kell valami vedd meg
-ha van egy tantárgy amiből gyengébb voltál szánj rá egy fél órát hogy átolvasgasd
-kezd vissza szokni a koránkeléshez, de szépen lassan hogy a szervezeted megszokja, mert megterhelheti a szervezeted hogyha hirtelen korán kellsz miközbe eddig tegyük fel 11kor kelltél
-hogyha már megvannak a tankönyveid vagy majd ha megvetted őket lapozgass bele és nézd meg mire számíthatsz ebben az évbe. Én mindig ezt csináltam:D
ne csinálj semmit. vagyis csináld azt amit eddig a nyári szünetben. aludj, nézz tv-t, számítógépezz, lógj a barátaiddal stb. az 1. hét így is úgy is sz.r lesz, szval mind1.
6. osztály könnyű, de én ennek ellenére nem lennék megint 6. osztályos. örülök h túl vagyok az érettségin, meg az egyetemi felvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!