Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a suli. Van...

Mindjárt itt a suli. Van valami célotok/fogadalmatok az új tanévre vonatkozóan?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ujra elerni a 4,8-as atlagot. Nem lesz konnyu, de egysze mar megvolt. :) (egyetem) No es le kell tennem a nyelvvizsgat, ez nagyon fontos. Na meg 3 otos szigorlatot is betervezek, ez mondjuk majdnem lehetetlen. Szerencse, hogy ezt a szot nem ismerem. :)
2012. aug. 25. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, nagyon elszántnak tűnsz, ez bizony fontos dolog.:) Az én célom amúgy az, hogy ebben a tanévben első tanuló legyek, hiszen 5. osztályban 2. lettem 4.96-os átlaggal, 6.osztályban 4.79-cel 3.(első félévben sajnos sokat rontottam), 7.osztályban pedig mindent megteszek azért, hogy első tanuló lehessek.:)
2012. aug. 25. 11:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy sok sikert kívánok neked!
2012. aug. 25. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
megprobálok 4-es fölött teljesíteni és remélem sikerül majd . amugy én is hetedikes leszek
2012. aug. 25. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. Hu, gratulalok az eredmenyeidhez, nagyon ugyes vagy. Eleg kitartonak tunsz az eredmenyeid alapjan, szoval ha megtartod a szorgalmad nem lesz itt gond. (a kesobbiekben sem :) )
2012. aug. 25. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok célom van. :)

A legfontosabbat talán úgy tudom megfogalmazni, hogy mindig a maximumot nyújtsam. Célom, hogy legalább olyan eredményeket hozzak, mint tavaly. Év végén két négyesem lett (matek, nyelvtan), így 4,8 volt az átlagom. Tudom, hogyha még egy picit jobban odateszem magam, akkor ez is lehetne ötös és ezt idén be is akarom bizonyítani. Viszont tesiből szerintem nem leszek ötös, mert nem vagyok annyira jó, csak a tanárom hozzásegített az ötöshöz, de idén új tanárunk lesz. Mondjuk a tesi érdekel a legkevésbé. :)

Ezenkívül ősszel meg akarom csinálni a német középfokú nyelvvizsgát és tisztességesen felkészülve a képességeimhez mérten a lehető legjobb érettségit csinálni.

Egyébként év végén én voltam az osztály legjobb tanulója, ami nagyon jó érzés, szeretnék idén is az lenni. :)

17/L

Sok sikert kívánokt nektek a célotok megvalósításához!

2012. aug. 25. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

- bejárni minden órára (ez tuti nem fog összejönni, mert így kajálni se lenne időm)

- minden órán normálisan jegyzetelni

- eljárni vmi edzésre

- eljárni nyelvtanárhoz, vagy legalább foglalkozni kicsit a némettel

- megcsinálni a jogsit

- bejárni a klinikára segíteni, nézelődni

2012. aug. 25. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretnék átmenni minden tárgyból :D
2012. aug. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!