Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE-n van aki már aktív ETR-be?

SZTE-n van aki már aktív ETR-be?

Figyelt kérdés
Lezártam már 24 órára, nem is elsős vagyok, de még azt írja, h bejelentkezésre vár. Van akinek már aktív a féléve?
2012. aug. 25. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is. Amúgy nem tudod véletlen hogy 1 félévbe fel lehet venni több tesi? Pl úszás + mellé falmászás? Gólya vagyok bocs ha hülye kérdés de semmi infót nem találok erről.
2012. aug. 25. 00:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Neked csak beiratkozás után lesz aktív, ha lezártad 24 órára, szóval neked nem baj:P Csak én nem tudom, hogy most s azkmai tárgyaim is kötelezőnek minősülnek-e, mert abból kell min. 1 kreditet felvennem, hogy aktív legyek.

Szerintem fel lehet, csak nem akkor, mikor a rendes tesit fel akarod, hanem szeptember 2.án. Kérdés az, hogy marad-e akkor még hely stb. Itt van a megnyitásrend: [link] (az XT+ kell nézni)

2012. aug. 25. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!