Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem jelenik meg időben a...

Ha nem jelenik meg időben a Neptunomban a pénz, és nem tudom elutalni az iskolának, akkor mi történik? Halasztanom kell?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel utaltuk el a költségtérítés díját az iskolám gyűjtőszámlájára, de még most sem jelenik meg, azt írja, hogy az egyenlegem "HUF", azaz gondolom 0 HUF. Próbáltam rámenni, hogy fizetés, de kiírta, hogy nem elegendő hozzá az egyenlegem. Ma jár le a határidő, gondolom éjfélkor. Próbáltam hívni még délután az iskolát, több telefonszámon is, sehol nem vették fel. A következő munkanap hétfő, már bőven kicsúsztam addigra a határidőből. Mi történik ilyenkor? Olyan, mintha nem is vettek volna fel, vagy csak a következő félévet kezdhetem el? Vagy egy csomó utánajárás és ügyintézést igényel, mire végre be tudom bizonyítani, hogy mi időben elküldtük az összeget, csak miattuk nem jelent meg a neptunban, ezért nem tudtam befizetni?
2012. aug. 24. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Figyi! Már 80 helyen megkérdeztem de senki nem képes válaszolni. Remélem Te segítesz!:)

A T.o-n például már kétszer is elkértem a "banki adatokat" és mindig csak a számlaszámot írják és azt,hogy el ne feledjem a közleményt.A nevet sehol nem írják és számomra ez nem egyértelmű.Az iskola teljes nevét kell kiírni azt jónapot? Vagy lehet rövidítve is a kezdőbetűkkel? Vagy milyen névre/kinek a nevére? Sosem utaltam még intézménynek.

Köszike!

2012. aug. 25. 16:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Én a Szolnoki Főiskolára jelentkeztem, az én levelemben az állt, hogy a Szolnoki Főiskola Hallgatói Önkormányzata Gyűjtőszámla a jogosult, nekem ide kellett utalnom. Nézz utána az iskolád Neptun rendszerében vagy csak az iskola honlapján, hogy neked hova kell. Nekem fent van a honlapon is PDF formátumban az, amit levélben kiküldtek, a címe: Tájékoztató a gyűjtőszámlás befizetésekről. Ebben ott a számlaszám, hogy mi kell közleménybe, ki a jogosult, stb.
2012. aug. 25. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:

CSAK a számlaszámot írják mindenhol! Az általad írt helyeken is!

Meg Nálunk olyan dokumentum van,hogy "pénzügy hallgatóknak" és ott mondatba foglalva használják "rövidítve kiírva" bankszámlaszámára és "teljesen kiírva" bankszámlaszámára megfogalmazást is.

Kérlek segíts,ma már mindenképp szeretném elutalni.:(

2012. aug. 26. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
A bankszámlaszám a fontos és a közlemény rovat pontos kitöltése. A mi sulinknak a Magyar Államkincstárnál van fiókja, én a címzettnek azt írtam be, de volt aki a sulink teljes nevét vagy rövidítését. Emiatt felkerestem a gazdasági osztályunkat ahol azt mondták, hogy ha a közlemény rovat és a számlaszám jó, akkor biztos megkapják az összeget.
2012. aug. 26. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást!:) Azért említhették volna,mivel konkrétan kérdeztem is ezeket a variációkat,hogy az mindegy.:/

Na, köszi!

2012. aug. 26. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!