Szerintem meg könnyebb. A hatodik volt általánosban a legnehezebb. Lett is abban az écben pár hármasom, amiért anyámtól meg is kaptam a beosztásom:D
2012. aug. 24. 18:42
2/10 anonim válasza:
*évben
2012. aug. 24. 18:43
3/10 lidza:D válasza:
ööö.. ennyivel?? ______
2012. aug. 25. 20:32
4/10 A kérdező kommentje:
:DD Köszi a válaszokat!! :) Akkor nem izgulok!! ;)
2012. aug. 26. 09:56
5/10 anonim válasza:
Sokkal, de erről nem az iskola tehet, hanem az egy gyerek fejlődésében az egyik legnehezebb életkor, főleg a fiúknak. A tananyag nem volt nehezebb.
2012. aug. 26. 18:18
6/10 anonim válasza:
A 6. osztály nem volt egyszerű, de nekem a 7. sokkal, de sokkal nehezebb volt. Nem paráztatni akarlak, de ha Te jó tanuló akarsz lenni/maradni, akkorállandóan magolnod kell a kémiát, fizikát, biológiát, földrajzot.. Nekem a matek katasztrófa volt, a fizika rosszabb... Idegen nyelvből is nehezebb lesz az anyag. Nyelvtanból jönnek a határozószók, ez mondjuk nem olyan nehéz. Töriből viszonylag könnyű volt az anyag. :) Irodalomtól nem kell tartanod. Összeségében amiatt nehezebb, mert jóval több mindent kell megjegyezned. A földtörténeti korok keverednek majd a tűrőképességgel, meg a sűrűsággel, és a reakciókkal. De ha minden órán odafigyelsz, sokkal egyszerűbb lesz. Nekem a fizioka 3-as lett, kémia 5-ös, biosz, föci 4-es, matek is 4-es, a többi 5-ös.
2012. aug. 26. 21:58
7/10 anonim válasza:
no para.:')
én most voltam 7.es. El modnom neked őszintén akkor egész nyáron paráztam, hogy mi lesz 7.ben uuristen mindenki azt mondja hogy legnehezebb.. Hát ehez képest nekem legkönnyebb éven volt..:') a 6.keményebb volt nekem.. tegyük hozzá, hogy én elég jó tanuló vagyok 6.ba és 7.be se tanultam sokat sőt.. 1nap 4-5ig tanultam és ennyi volt.. ehez képest egyetlen egy 4esem volt ami a biosz és azt utálom..:)és még órán se figyeltem oda meg a tanárok is utálnak. kémia föci nevetségesen könnyű. fizikáról meg ne is beszéljünk egész évben csak 5 legjobb tantárgy a matek mellett:D szóval ne izgulj 7.et kisujjadbol kilehet rázni.. a nem olyan jó tanulóknak is. most senki se bukott 6ba elég sokan.. :))
2012. aug. 27. 19:43
8/10 anonim válasza:
utolsó vagyok, egyébként a számodra nehezebb órákon nagyon figyelj oda és akkor még tanulnod se kell ha hazamész:))
és minden óra előtt légy csendben és ülj a helyeden.. akkor megúszhatsz egy óra eleji felelést vagy dogát..:))
2012. aug. 27. 19:46
9/10 anonim válasza:
számomra a 7. a legnehezebb! Eddig kitűnő voltam mostmár 2 tárgyból is 3-masra állok
2012. nov. 10. 11:15
10/10 anonim válasza:
Nekem a hetedik nagyon nehéz...Főleg a földrajz..Kész katasztrófa.Az egészet be kell magolnom..-.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!