Mi a különbség az esti és a levelezős képzés közt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 20:05
1/7 anonim válasza:
Az estire egy héten x-szer kell bejárnod, legtöbbször este vagy késő délután, míg levelezőn jóformán csak a vizsgákra, szigorlatokra mész.
2/7 A kérdező kommentje:
kedd és csütörtök 16, 30- 20,.30-ig illetve esetenként + 1 nap
ezt h értelmezzem?:$
2009. júl. 24. 20:12
3/7 anonim válasza:
mit hogy értelmezz? nem értem.
azt akarod kérdezni, h ez esti vagy levelező? ha igen, akkor ez esti képzés.
4/7 anonim válasza:
kedd és csütörtök 16, 30- 20,.30-ig illetve esetenként + 1 nap <-- ez mi? nem értem mi akar ez itt lenni
5/7 anonim válasza:
Véleményem szerint ez levelező képzés! Nem tudom, hogy az előttem válaszolók mit nem értenek. Ezek az időpontok, ajánlott időpontok (lehetőségek a konzultációra). Nem kötelező "bejárni", ha önállóan is tudsz tanulni, az előre megadott tematika szerint és elmész a negyedéves vizsgákra. Lényeg, hogy sikeresen vizsgázz (tan)év(ek) végén!
6/7 anonim válasza:
utolsónak: te honnan veszed, hogy nem kötelező bejárni? ez ezzel az erővel esti képzés is lehet. + nem tudjuk, hogy egyetemről vagy középiskoláról van-e szó
7/7 A kérdező kommentje:
főiskolán belül egy ilyen szak(idegenforgalmi menedzser)
2009. júl. 27. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!