Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyenek a középsulis koleszok?

Milyenek a középsulis koleszok?

Figyelt kérdés
Az ilyeneket hogy kötelező tanulásidő meg szigor meg stb. tudom. Inkább arra ennék kíváncsi hogy mire készüljek fel? Koleszban kapunk kaját de kb mennyi pénz kell pluszba egy hétre?
2012. aug. 20. 23:35
 1/7 anonim válasza:
hát ha nem számítod az iskolai pénzeket, amiket be kell fizetni,busz/vonatpénz stb.én 1000-1500 Ft-ot szoktam vinni pluszba. hogy mire készülj fel? ezt fejtsd ki bővebben... lány vagy vagy fiú?
2012. aug. 25. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) hát hogy pl elején fognak szivatni nagyon az idősebbek? ha igen akkor ilyen téren milyenekre számítsak? pl hajszárítóba liszt, ilyesmi vagy azért annyira nem durva?
2012. aug. 25. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:
lány:)
2012. aug. 25. 22:01
 4/7 anonim válasza:
hát ez kolesztól függ. engem pl. nem szivattak, csak az elején volt ilyen játékos dolog az elsősöknek ahol táncolni kellett a többiek előtt, vagy énekelni kellett de azt többen... ilyenek voltak, én tavaly voltam elsős :) amúgy a lányok szerintem nem nagyon szivatják egymást, legalábbis gondolom nem durván, engem pl. egyáltalán nem szivattak. :) (én is lány vagyok) :D ha van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz :D
2012. aug. 26. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:
okés köszi:) te hol vagy koleszos?:) mennyi idő alatt szoktad meg? és nagyon szigorúak?
2012. aug. 26. 21:02
 6/7 anonim válasza:

okés köszi:) te hol vagy koleszos?:) mennyi idő alatt szoktad meg? és nagyon szigorúak?

hát én elég gyorsan megszoktam. :)nem, nem szigorúak túlságosan. :) ha meg kíváncsi vagy, hogy hol vagyok kolis, akkor írj privátot :)

2012. aug. 27. 11:36
 7/7 anonim válasza:
ja és bocsi hogy odaírtam a te válaszod, csak így könnyebb volt válaszolni :D
2012. aug. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!