Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egészségügyi vizsga hogy működik?

Egészségügyi vizsga hogy működik?

Figyelt kérdés

A jogosítványomhoz már csak az egészségügyi vizsga hiányzik, tanfolyamra nem mennék, mert egyik ismerősöm ezzel foglalkozik és már részt vettem rajta ingyen.

Kérdéseim a következők lennének:

1. A vizsgára való bejelentkezés telefonon is lehetséges vagy személyesen a központban (Bp-n Arany J. u.) történik vagy Budapesten belül abban a vöröskereszt állomáson, ahol vizsgázni szeretnék?

2. Én a Váci úti Vöröskereszt helyet hallottam, ahol átengednek, tapasztalatok?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2012. aug. 20. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Tiszaújvárosba csináltam!

Itt minden hónap első keddjén van vizsga! De ha bármikor lemaradsz valamilyen oknál fogva, be kell menni a Vöröskereszthez és ott adnak neked/nektek vizsgaidőpontot.

Egyébként mindegy, hogy hol rendezik, ugyan olyan lesz a követelmény! Bemész, elkérik a személyidet, húznod kell egy tételt/kérdést. Kapsz 1-2 perc felkészülési időt! MInden eü vizsgán újraélesztést kell csinálni. Visszaülsz a helyedre,majd elkezded mondani a kérdésekre a választ!

A és B részből állt. Nekünk csak az A-val lehetett kezdeni. Ezután kiállítják neked a papírt h átmentél és kész vagy :)

Nekünk egyszerre min. 2-en kellett h bemenjünk. Nálatok nem tudom, h h megy Pesten

2012. aug. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!